USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas’ta Uyuşturucu ile Mücadele Sürüyor! 

"En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında ilimizde panel gerçekleştirildi. Anne ve anne adaylarının da katıldığı programda konuşan Vali Yılmaz Şimşek,  proje ile anneleri bilgilendirerek, uyuşturucu ile mücadelede daha aktif rol almalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Sivas’ta Uyuşturucu ile Mücadele Sürüyor! 
22-10-2024 14:20
SİVAS
Google News

Elif ELMALI

İçişleri Bakanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla başlatılan, "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi devam ediyor.

Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüldüğü proje kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi'nde panel gerçekleştirildi.

Programa Vali Yılmaz Şimşek, eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, il protokolü ile anne ve anne adayları katıldı.

Programda konuşan Vali Şimşek, "Proje kapsamında annelerimizi bilgilendirerek, uyuşturucu ile mücadelede daha aktif rol almalarını sağlamayı amaçlamaktayız. Bu program sayesinde, annelerimizin uyuşturucu maddeler ve bağımlılık konusunda daha bilinçli hale gelmelerini, erken uyarı işaretlerini tanımalarını ve gerektiğinde çocuklarına destek olabilmelerini hedefliyoruz" dedi.

Panelde; İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Büşra Nur Sönmez ve Polis Memuru Ali Bertan sunum yaptı.


Editor : Elif Elmalı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!