USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Hakan Aksu'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, 2024-2025 eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.  

Hakan Aksu'dan Yeni  Eğitim Yılı Mesajı
08-09-2024 13:32
SİVAS
Google News

Burcu CELLAT

Aksu, açıklamasında eğitimin toplumun kalkınmasında ve geleceğin inşasında en önemli unsur olduğunu vurguladı. Öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimleri için en iyi imkânların sunulması adına yoğun çaba gösterildiğini söyleyen Aksu, modern eğitim anlayışı, güçlü müfredat ve teknolojik altyapı ile geleceğin inşa edildiğini belirtti.

EĞİTİMDE DEVRİM NİTELİĞİNDE YATIRIM YAPTIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetlerinin eğitim alanında devrim niteliğinde yatırımlar gerçekleştirdiğini ifade eden Aksu, okulların modern ve donanımlı hale getirilmesi konusunda büyük adımlar atıldığını dile getirdi. Ayrıca, eğitimde fırsat eşitliğini sağlama amacıyla gece gündüz çalıştıklarını, bu çalışmaların Sivas’a da yansıdığını belirten Aksu, şehrin eğitimdeki kalitesinin her geçen gün arttığını söyledi.

AMACIMIZ DONANIMLI GENÇLİK YETİŞTİRMEK

Yeni eğitim dönemine ilişkin hedeflerini de açıklayan Hakan Aksu, milli ve manevi değerlerle donatılmış, dünyayı anlayan, yeniliklere açık, araştıran ve sorgulayan bir gençlik yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Öğrencilerin öğretmenlerin rehberliğinde potansiyellerini en iyi şekilde kullanacağına inandığını vurgulayan Aksu, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmenler, öğrenciler ve veliler için hayırlı olmasını dileyerek, başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Dinleyen Külah
Dinleyen Külah 1 ay önce
Önce şu üniversiteye doğru dürüst bir rektör atayın. 8 yıllık zulmü 9. yıla taşımak gayretinde misiniz? Bu tür mesajları da artık külahımıza anlatın.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!