USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hakan Çalhanoğlu'nun Gözyaşlarına Vurduğu Anlar Maça Damga Vurdu

A Milli Takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda ettiğimiz maçta gözyaşlarına boğulan Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu'nun Gözyaşlarına Vurduğu Anlar Maça Damga Vurdu
07-07-2024 11:56
SİVAS
Google News

A Milli Futbol Takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu Hollanda'ya 2-1 kaybettiğimiz EURO 2024 çeyrek final maçının ardından gözyaşlarına boğuldu.  Maç sonu Çalhanoğlu, açıklamalarda bulundu. 

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine teşekkür ederek başlayan Hakan, "Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel bir turnuva geçirdik. Hocamıza, ekibine, masörlerimize, aşçılarımıza, bizi koruyan komutanlarımıza... Maalesef buraya kadarmış. Buraya kadar getirdik. Milletimize bu heyecanı yaşattıysak ne mutlu bize. Futbolda kaybetmek de var. Maç sonu taraftarlarımız bizi ayakta alkışladı. Bu güzel bir sinyal." dedi. 

Maç sonrasında gözyaşlarını tutamayan Hakan Çalhanoğlu'ndan kahreden itiraf

"KEŞKE GERİ ÇEKİLMESEYDİK..."

İkinci yarıda geri çekildiklerini söyleyen Hakan, "İkinci yarıya çok iyi başlamadık, geriye çekildik. İkinci golden sonra uzun toplara döndük, keşke geri çekilmeseydik. Oluyor böyle şeyler. Buraya kadar gelmek de bir gurur. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayaklarına, yüreklerine sağlık." sözlerini sarf etti.

Maç sonrasında gözyaşlarını tutamayan Hakan Çalhanoğlu'ndan kahreden itiraf

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 

Hollanda'ya çeyrek finalde elenen Türkiye'de milli futbolcular, müsabakanın bitiş düdüğünün ardından büyük üzüntü yaşayarak kendisini yere bıraktı. Öte yandan takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu da duygu patlaması yaşayarak gözyaşlarına boğuldu. Hakan'ın bu anları saniye saniye kameralara yansıdı. /Haber Merkezi/


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!