Hakan Hocayla Devam Sinyali

Hakan Hocayla Devam Sinyali
Hakan Hocayla Devam Sinyali

OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig´in 12. haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanda Beşiktaş´ı 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Mecnun Otyakmaz spor medyasına açıklamalarda bulundu.

KELEŞ VE FUTBOLCULARI

TEBRİK EDİYORUM

Teknik heyet ve oyuncuları tebrik eden Mecnun Otyakmaz, Bu sene maalesef takımımız öne geçtiği maçlarda puan kaybetmişti. İlk defa geriden geldiğimiz bir karşılaşmayı hak ederek kazandık. Bundan dolayı mutluyuz. Bildiğiniz üzere Tamer Tuna ile yollarımızı ayırdık. Takımımız bu hafta Hakan Keleş tarafından idare edildi. Bütün arkadaşlarım olağanüstü bir süreç yaşadığının farkındaydı. Herkes görevinin bilincinde hareket etti ve kazanmayı bildik. Hakan Keleş´i ve futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.

HAKAN HOCANIN YANINI

GÜÇLENDİRİP DEVAM EDEBİLİRİZ

Beşiktaş maçında takımı sahaya çıkartan antrenör Hakan Keleş ile yola devam edebileceklerini belirten Otyakmaz, Genç teknik direktörlere şans veren bir kulübüz. Hakan Keleş´le de devam etmek isteriz. Türk futboluna teknik adam kazandırmak isteriz. Bu tek başına alınacak bir karar değil. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir karar vereceğiz. Teknik direktör arayışlarımız da devam ediyor ve galibiyet bize moral oldu. Hakan hocanın yanını güçlendirip bir ekip kurup onlarla da devam edebiliriz dedi.

KONE VE ROBİNHO YORUMU

Oynanan maçta Kone ve Robinho´nun performansını değerlendiren Otyakmaz, sözlerini şu şekilde tamamladı; Dünya futbolunda üst düzey olarak yer almış oyuncular var. Hem Kone hem Robinho meseleyi sahiplenince çok şey değişiyor. Bugün de o maçlardan biriydi. Hakan Hoca ile bunu devam ettiririz derlerse biz de ona göre düşünürüz.

/resimler/2018-11/12/1430024195158.jpg

/resimler/2018-11/12/1430147164123.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.