Hentbolda Kupa Coşkusu

Hentbolda Kupa Coşkusu
Sivas’ta düzenlenen Gençler A İl Birinciliği müsabakaları nefes kesen mücadelelerin ardından tamamlandı, dereceye giren okullar ise ödüllerine kavuştu.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2025-2026 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Hentbol Gençler A İl Birinciliği müsabakaları, 17-19 Kasım tarihleri arasında Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

hentbol-gencler-toren-2.jpeg

3 gün süren karşılaşmalar, çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

Müsabakaların sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları; Mecnun Otyakmaz Spor Salonu Tesis Amiri Mehmet Özlü, Hentbol İl Temsilcisi Turgut Demirkan ve antrenörler tarafından takdim edildi.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ise, turnuvaya katılım sağlayan tüm sporcu ve okulları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

hentbol-gencler-toren-3.jpeg

İŞTE DERECEYE GİREN OKULLAR

Müsabakalar sonunda erkeklerde; Sivas Borsa İstanbul Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Ahmet Ayık Spor Lisesi ikinci ve Fatih Şehit Muhammed Demir Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Kızlarda ise, Atatürk Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Halil Rıfat Paşa Anadolu Lisesi ikinci, Ahmet Ayık Spor Lisesi üçüncü ve Kavram Koleji ise dördüncü oldu.

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.