Hilmi Bilgin, Doktor ve Doktor Adaylarıyla Buluştu

Hilmi Bilgin, Doktor ve Doktor Adaylarıyla Buluştu
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilimizde görev yapan doktorlar ve Tıp Fakültesi öğrencileri ile buluştu.

Ömer ÜN 

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle şehrimizde görev yapan doktorlar ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile iftar programında bir araya geldi.

Programda konuşan Bilgin, "Hekimlik her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olmuştur. İnsanların huzurlu, mutlu ve kaliteli bir yaşam sürmeleri adına görevini özveriyle yerine getiren siz kıymetli doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

 Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven ise “En zor şartlarda dahi fedakârca çalışarak insan hayatına verdikleri emekler için tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.