USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İHA Sivas Bölge Müdürü Fırat: Fetullah Gülen Yüzünden "Ergenekoncu" İlan Edildim

İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas Bölge Müdürü Göktürk Fırat, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve geçmişte yaşanan olaylarla ilgili dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Fırat, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Gülen'in gerçek kimliğini uzun yıllar öncesinden bildiğini ve bunu dile getirdiğinde ise memleketinde "Ergenekoncu" ilan edildiğini yazdı.

İHA Sivas Bölge Müdürü Fırat: Fetullah Gülen Yüzünden "Ergenekoncu" İlan Edildim
27-10-2024 12:49
SİVAS
Google News

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, bir kez daha Türkiye’nin gündemine oturdu. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden teröristle ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas Bölge Müdürü Göktürk Fırat sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşımda bulundu.

Fırat, 2008 yılında Gülen’in Ermeni bir Ortodoks olduğuna dair duyumlar aldığını ve o dönem Gladio ve CIA ile bağlantısı olduğunu düşündüğünü belirtti. Bu düşünceleri sebebiyle Rize’de "Ergenekoncu" ilan edildiğini söyledi. 2008-2013 yılları arasında Erzurum'daki özel yetkili savcı tarafından yürütülen bir çalışma kapsamında kendisinin ve Rize’de 60 kişinin telefonlarının dinlendiğini öne sürdü.

Fırat, bu süreçte organize suç iddialarıyla karşı karşıya kaldığını ve aşırı sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ifade etti. Dinleyen polislerin ifşa olması sonucu FETÖ militanlarının cezaevine girdiğini de sözlerine ekledi.

Göktürk Fırat, yaşadığı bu zorlu sürecin ardından, geçmişte kendisini "Ergenekoncu" olarak suçlayan ve FETÖ'yü savunan bazı kişilerin bugün FETÖ karşıtı söylemler geliştirdiğine dikkat çekti. Fırat, bu kişilere sert eleştirilerde bulunarak, "Devlet affetse bile ben affetmeyeceğim, timsah gözyaşlarıyla boğulacaklar" şeklinde tepki gösterdi.

İşte Fırat'ın o paylaşımı; 

 

 


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
25.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!