USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İL ÖĞRENCİ MECLİSİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İL ÖĞRENCİ MECLİSİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İL ÖĞRENCİ MECLİSİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
05-01-2018 06:00
Google News


BURAK YASİN TAŞ
2004 yılında "Demokrasi Eğitimi ve Okul Eğitimi Projesi" kapsamında İl ve ilçe merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin talep ve isteklerini kolay yolla ilgili makamlara ulaştırılması için kurulan İl Öğrenci Meclisinde Başkan değişikliği yapıldı.
2016-2017 yılı eğitim hayatında Öğrenci Meclisi Başkanlığı yapan Ünal Bulut, 8 Aralık 2017 tarihinde yapılan seçimlerle Başkan seçilen Selçuk Anadolu Lisesi öğrencisi Halil Kutluhan Enişte´ye devretti. Öğretmen Evinde gerçekleşen törene Sivas Valisi Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İl Öğrenci Meclisi Başkanı H.Kutluhan Enişte, divan üyeleri ve il ve ilçe okul başkanları katıldı.

DEMOKRASİ KÜLTÜRÜ VE
MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKACAKLAR
Törende konuşmalarını yapan Vali Davut Gül, demokrasi ve milli irade unsurlarının genç yaştaki öğrenciler tarafından benimsenmesi adına böylesi projelerin etkili olduğunu belirtti.
Vali Gül, "Demokrasi kültürünü okul ve toplum hayatında layıkıyla gerçekleştireceğini düşündüğüm kardeşlerime yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmada ve demokrasi bilincine erişmede kardeşlerimize gereken desteği göstereceğiz. Öğrenci Meclisinin yapmış olduğu projelerden birisi olan "Annem varsa, Bende varım Projesi" hayata geçiriliyor, bu projede ilimizde bulunan öğrenci kardeşlerimize 58 bin kitap dağıtımı yapılacak. Ayrıca Kadı Burhaneddin İl Öğrenci Meclisimiz gerekli koordinasyonları yaparak faaliyetlerine en kısa sürede başlayacaktır" dedi.
Vali Gül´ün konuşmasının ardından 15. Dönem İl Öğrenci Meclisi yeni Başkan H.Kutluhan Enişte, divan üyeleri ve il ve ilçe okul başkanları Öğrenci Meclisi yeminin ardından görevi eski Başkan Ünal Bulut´dan devraldı.
2016-2017 Eğitimi İl Öğrenci Meclis Başkanı Ünal Polat görevi devrederken yeni Başkan ve üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek, "Hepimiz biriz, iriyiz, diriyiz ve Türkiye´nin geleceğiyiz" dedi.
İl Öğrenci Meclisi Başkanı Enişte, meclis hakkında bilgi vererek yapacağı etkinliklerden bahsederek, "Meclisin yapacağı projeler sorun çözmeye dayalı olabilir, var olan projeleri desteklemeye dayalı olabilir, sosyal etkinlik, eğlence,  gezi gibi bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek programlar yaptık, bundan kuşkunuz olmasın zamanında sizlere duyurulacak. Akademik başarı ve geleceğe odaklı çalışmalar yapacağımızı bildiririm" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 861

The include file 'json/puan_58917_0_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!