USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İmam Hatip Öğrencileri Altunkaya'yı Ziyaret Etti!

İmam Hatip Lisesi öğrencileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

İmam Hatip Öğrencileri Altunkaya'yı Ziyaret Etti!
08-10-2024 09:50
SİVAS
Google News

Bilal HASDEMİR

İmam Hatip Lisesi öğrencileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğüne ziyarette bulundu.

Sivas Abdussamed Bal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri meslek dersleri öğretmenleri Mehmet Demir ve Ayşe Kurt’un önderliğinde İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.  Öğrencilerin anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Altunkaya, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Müftü Altunkaya, Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yılki, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası temasının “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” olarak belirlendiğini dile getirerek “Sizler şahsiyetlerinizi iyi yönde korumalı ve geliştirmelisiniz.

Geleceğin vaizleri, öğretmenleri, anneleri sizler olacaksınız. Sizler öğrencilik hayatınızda ve daha sonraki yaşantınızla topluma örnek şahsiyetler olacaksınız. Din hizmetleri alanında alacağınız görevler ile insanlar sizleri örnek alarak İslam’ı tanıyacak, birlikte öğrenecek ve öğreteceksiniz” dedi.

Soru cevap şeklinde devam eden sohbette İl Müftüsü Altuntaya öğrencilerin farklı konulardaki sorularına cevap verdi.  Altunkaya, ziyaret sonunda günün anısına öğrencilere Diyanet yayınlarına ait kitaplardan hediye etti.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!