İşitme engelli güreşçilerin büyük başarısı

İşitme engelli güreşçilerin  büyük başarısı
İşitme engelli güreşçilerin büyük başarısı

OĞUZHAN SARZEP

Güreş Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Yıldızlar, Gençler, Büyükler Güreş Dünya Şampiyonası sona erdi.

Rusya´da yoğun katılımla yapılan şampiyonaya Sivas´ı temsilen giden Sivas İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları kıyasıyla mücadele ederek dereceyle döndüler.

GÜZEL KARDEŞLER, ÜLKEMİZİ

BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

Sivas İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Sebahattin Güzel 86 kiloda gümüş, Dursun Güzel ise 92 kiloda Bronz madalya kazandı. Yıllardır güreş sporunda kazandıkları başarılar ile adlarından sıkça söz ettiren Güzel kardeşler bu yıl da başarılarına bir yenisini ekleyerek ülkemizi başarıyla temsil ettiler.

TOPARLI VE EPİK

BAŞARILAR DİLEDİ

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Engelliler Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Recep Toparlı ile İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Epik, güreşçileri telefonla arayarak tebrik etti. Kendileriyle gurur duyduklarını ifade ettiklerini belirten Toparlı ve Epik, sporculara bundan sonraki hayatlarında da başarılar diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.