USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzmir-Sivas Uçak seferleri Başladı Ama... Bahar Aylarında "Yolcu Yok" Diyerek İptal Etmeyin!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) eski Başkanı Mustafa Eken, İzmir-Sivas uçak seferlerinin yeniden başlamasının ardından konuştu. Yaz aylarında nüfusun yoğun olduğu dönemde seferlerin çok önemli olduğunu dile getiren Eken, 2025’in ilkbahar aylarında “yolcu yok” denilerek uçuşların geri iptal edilmemesi için şimdiden önlem alınmasını istedi.

İzmir-Sivas Uçak seferleri Başladı Ama... Bahar Aylarında "Yolcu Yok" Diyerek İptal Etmeyin!
05-10-2024 08:30
SİVAS
Google News

Elif ELMALI

Sivas-İzmir arasında karşılıklı seferler 1 Ekim tarihi itibariyle başladı. 3 yıl aranın ardından yeniden başlayan seferler memnuniyetle karşılandı.

İzmir-Sivas arası direkt seferlerin başlamasının ardından konuşan Eken, “Emeği geçen herkesten Allah razı olsun ama ben çok iyi biliyorum ki Abdullah Güler’in müdahalesi ile son dakikada bu gerçekleşti. Herkes çaba verebilir ama son noktayı bir kişi koyar” ifadelerine yer verdi.

İKİ FİRMANIN DA KALICI OLMASINI İSTİYORUM

STSO Meclis Üyesi Eken, “Biraz sezonu geçirdik ama seferler seneye nisan, mayıs, haziran aylarında kalkarsa bir anlamı yok. Çünkü yatırımcıların ve hemşehrilerimizin gidip gelmesi için yaz sezonunda da İzmir uçuşlarının devam etmesi lazım. İzmir’de ciddi bir Sivas nüfusu var. İzmir’den Sivas’a sefer gerçekleştiren iki firmanın da kalıcı olmasını istiyorum.

Sizler aracılığıyla yetkililerden rica ediyorum. Kışın çok sefer olmaz, yolcu olmaz; bu sefer de hava yolu şirketleri  nisan, mayıs ayında yolcu sayısı az diyerek seferleri kaldırırsa o bize zarar getirir ama müdahil olunursa, yolcu sayıları da yazın daha çok artacağı için devamlılık arz eder” dedi. 


Editor : Elif Elmalı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!