USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kaybederse İstifa Edecek Mi?

Net Global Sivasspor 19 Ekim günü sahasında Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. Hatayspor maçında olası bir puan kaybı ya da yenilgi, Teknik Direktör Bülent Uygun’un istifa etmesine sebep olacak. Taraftarlarda olası puan kaybında tribünlerden “istifa” sesi yükseltecek.

Kaybederse İstifa Edecek Mi?
17-10-2024 11:21
SİVAS
Google News

HAYRULLAH AĞKAŞ

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Sivas’ta oynanacak olan Hatayspor maçı öncesi Sivasspor, hazırlıklarına devam ediyor.

Son dönemlerde üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından taraftarın tepkisini üzerine çeken teknik direktör Bülent Uygun’un, Hatayspor karşısında puan kaybetme lüksü bulunmuyor.

Uygun, alınan sonuçların ardından kredisi azalmış durumda. Sezon boyunca kötü oyunuyla dikkat çeken ve puan alması gereken maçlardan eli boş dönen Sivasspor’da, Göztepe maçı sonrası bazı taraftarlar teknik direktör Bülent Uygun’u istifaya davet etmişti.

“TAZMİNATIMI VER, GİDEYİM” DEMİŞTİ”

Bülent Uygun daha öncede sosyal medyada kendisini istifaya davet eden bir taraftarın yorumuna cevap vermiş ve “Tazminatımı ver, gideyim.” demişti. Hocanın maçlardan sonra yapılan basın toplantılarında da “Gerçek Sivassporlular” demeci yine tepkiye neden olmuştu.

ÇALIMBAY, SİVAS’I İYİ TANIYOR

Ligin son sıralarında bulunan Hatayspor teknik ekipte değişikliğe gitmiş ve Sivasspor tarihinin en başarılı döneminin mimarı Rıza Çalımbay’ı takımın başına getirmişti. Hatayspor ile 2 karşılaşmaya çıkan Çalımbay bu maçlardan sadece 1 puan almıştı. Sivasspor maçında 3 puanı hedefleyen Çalımbay’ın planlamasını galibiyet üzerine yaptığı ifade edildi.

OLASI PUAN KAYBI İSTİFAYA NEDEN OLABİLİR!

Sivasspor taraftarı da Sivasspor’un mutlak kazanması gerektiğine inanıyor. Olası bir puan kaybı ya da yenilgide Yönetim Kurulunun ve Bülent Uygun’un “İstifa”ya davet edilme ihtimali ise oldukça yüksek olarak görülüyor. Kırmızı-beyazlı taraftarın puan kaybına tahammülü olmadığı ve sonuca göre tavır belirleyeceği bekleniyor.


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!