USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kaymakam Öztürk Muhtarlarla Bir Araya Geldi

İlçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Şarkışla Kaymakamı Samet Öztürk,  “Muhtarlarımız ülkemizin en ücra köşelerinde olsalar bile sevinçte ve hüzünde kamu hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesi için fedakarca çalışmaktadırlar” dedi.

Kaymakam Öztürk Muhtarlarla Bir Araya Geldi
20-10-2024 10:26
SİVAS
Google News

Adem Sabit NALBANT

Şarkışla Kaymakamı Samet Öztürk,  19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Programa İlçe Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Gürçayır Belediye Başkanı Temel Toy, Cemel Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, protokol üyeleri  ve muhtarlar katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Öztürk, muhtarların devletin vatandaş nezdindeki ilk kapısı olduğunu vurguladı.

Öztürk, “Yaklaşık iki asır boyunca devlet ve millet arasındaki gönül köprüsünü oluşturan, demokratik yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlarımızın, 19 Ekim 2015 tarihli genelgeyle ilan edilen Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım. Muhtarlar, yerel yönetimlerin en önemli unsurlarından biri olup mahallelerimizin ve köylerimizin sesi, temsilcisi ve aynı zamanda devlet ile vatandaş arasındaki en güçlü bağlardan biridir. Ülkemizin en ücra köşelerinde olsalar bile sevinçte ve hüzünde kamu hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesi için fedakarca çalışmaktadırlar.  Asayiş olaylarından, eğitim çalışmalarına ve altyapı sorunlarına kadar ilk müracaat yeri olan muhtarlarımız, hızlı ve kısa sürede çözüm üretmeleriyle yerel demokrasinin gelişimine katkıları da takdire şayandır. Muhtarlarımızla birlikte, ortak paydada yapılan ve yapılacak olan her türlü çalışmaları yakından takip ederek, gerekli desteği verdiğimizi de bir kez daha belirtmek isterim. Bu vesileyle, milletimizin huzuru ve refahı için özveriyle görev yapan tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunar Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle bir kez daha kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!