USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kemal Memişoğlu Sivas Valiliğini Ziyaret Etti! Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ı Andı

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Sivas Valiliğini ziyaret etti. Bakan Memişoğlu, İstanbul Ümraniye'de, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu şehit olan Sivaslı polis memuru Şeyda Yılmaz’a Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başladı.

Kemal Memişoğlu Sivas Valiliğini Ziyaret Etti! Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ı Andı
24-09-2024 11:34
SİVAS
Google News

Elif ELMALI

Çeşitli programlara katılmak üzere Sivas’a gelen  Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Sivas Valiliğini ziyaret etti. 

Vali Yılmaz Şimşek ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Memişoğlu, daha sonra Valilik Şeref Defterini imzaladı. Bakan Memişoğlu ziyaretin ardından basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bakan Memişoğlu, “Maalesef üzüntülü bir haber duyduk biliyorsunuz. Polisimizi şehit ettiler. Ailesine, kendisine başsağlığı dileyerek başlamak istiyorum. İnşallah bu tür acıları bir daha devletimiz, milletimiz, polis teşkilatımız yaşamaz. Yaralı polisimize de şifalar diliyorum. Sivas medeniyetlerin başşehri, hem Osmanlı'nın hem Selçuklu'nun merkez şehirlerinden bir tanesi, tarihi bir şehir. Aynı zamanda Kurtuluş Savaşı'nın ve Mustafa Kemal Atatürk'ün 108 gün kalıp da bütün bu Kurtuluş Mücadelemizin planlandığı şehir ve tarihi bir şehirle beraber açık hava müzesi gibi bir şehir. Burada olmaktan çok mutluyum, gururluyum. Bizi misafirperverlikle karşıladıkları için de bütün Sivas halkına ve valimize teşekkür ediyoruz. Burası sağlık anlamında çok önemli bir şehir. 1970’lerden beri kurulmuş Tıp Fakültesiyle aynı zamanda son zamanlarda yapılan büyük yatırımlarıyla sağlıkta da Anadolu'nun merkezi şehirlerden bir tanesi. Bugün hem sağlık hizmetlerini hem sorunlarını hem de partimizin kurullarıyla değerlendirmeleri yapacağız. Daha sağlıklı bir Türkiye için çabalıyoruz. Daha iyisini de yapmaya çalışıyoruz. Sivaslılara, bütün ülkemize sağlıklı, huzurlu günler diliyorum. Biz sağlıkta dünyanın en iyi hizmeti sunan ülke olmasının yanında özellikle koruyucu sağlığı ve üretici sağlığı her zaman dile getirdiğim gibi önemsiyoruz. İnşallah Sivas'ta da bu konuda daha iyi gelişmelerle karşınızda olacağız. Ben bütün emeği geçen, bu güzel şehri geçmişten bugüne kadar her türlü hizmeti sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra hizmetlerimizi en iyi şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde insanlarımıza sunmaya devam edeceğiz. Biz sonuçta milletimizin hizmetkarıyız. Elimizden gelen en iyi hizmeti onlara sunmaya çalışıyoruz” dedi.


Editor : Elif Elmalı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!