USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kiracı Çıktığı Eve Bomba Bıraktı

İstanbul Bağcılar’da kiracılar ayrıldıktan sonra tadilat için eve gelen usta, bir yeleğin içerisine sarılan borular ve kabloları görünce büyük panik yaşadı

Kiracı Çıktığı Eve Bomba Bıraktı
28-10-2024 09:31
SİVAS
Google News

Olay yerine çağırılan polis ekipleri yeleğe kablolar ile bomba süsü verildiğini belirledi.

Olay, Bağcılar ilçesi Yenimahalle Mahallesi 1548. Sokak’ta saat 14.30 sıralarında gerçekleşti. Anlatılanlara göre 3 katlı binanın üst katında kiracı olarak yaşayan yabancı uyruklu kişiler, bir süre önce evden çıktı. Ev sahibi de boşaltılan eve tadilat yaptırmak için usta çağırdı.

Evin içinde kumaş bir yeleğin içerisinde borular ve kablolar görünce büyük panik yaşayan usta, ev sahibine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri yönlendirldi.

aw317112-02.jpg

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada yelekteki boruların içerisine inşaat malzemeleri konarak kablo ile bomba süsü verildiği tespit etti.

aw317112-01-001.jpg

BİNA SAKİNİ: BİZİ EVDEN ÇIKARDILAR, KORKTUM

Binada yaşayan Dilek Sezer, "Bina 3 katlı, üst katta yaşıyorlardı, ben giriş katta yaşıyordum. Eve bir bomba düzeneği kurmuşlar. Çatı gibi bir yer var, bir yeleğe sarılı bir şeyler hazırlamışlar ne yapacaklarsa artık. Onu da ev için tadilat yapmaya gelen usta buldu. Polis geldi, bizi evden çıkarttılar, binanın etrafına şerit çektiler. Ardından bomba imha uzmanları geldi, imha ettiler, parçaları poşetlere koyarak aldılar. Korktum tabii ki. Dışarı çıktım annemi aradım, kız kardeşlerimi aradım. Korktum ağladım’’ diyerek yaşadıklarını anlattı.


Editor : İhlas Haber Ajansı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
28.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!