USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Liyakatli Bir İsim Şart! Yıllardır Koltukta!

Tarım ve hayvancılık şehri olarak bilinen Sivas’ta Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız’ın performansı sorgulanıyor. Türkiye’nin toprak bakımından en büyük ikinci ili olan Sivas’ta görev süresinde neredeyse 10. yılına girecek olan Yıldız’ın yerine yetkin bir ismin atanması bekleniyor.

Liyakatli Bir İsim Şart! Yıllardır Koltukta!
26-09-2024 09:10
SİVAS
Google News

Adem Sabit NALBANT

Sivas ekilebilir tarım alanı bakımından Türkiye’nin en büyük şehirleri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra hayvan varlığı bakımından da Türkiye’nin ilk sıralarında bulunuyor. Sivas tüm bu potansiyeline rağmen tarım ve hayvancılıkta eski günlerini arıyor. Tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren üretici ve yetiştiricilerin Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne olan tepkileri de her geçen gün artıyor.

ÇİFÇİYE DEĞER VEREN MÜDÜR İSTİYORLAR

Seyit Yıldız tarafından koordine edilen Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, üretici ve yetiştiricilerin taleplerine ilgisiz kalırken uygulanan politikalar ise üretici ve yetiştiricileri küsme noktasına getirdi. Üreticiler yaşadıkları sıkıntıları gazetemiz aracılığıyla dile getirdi. Düve desteğinde Sivas’ın son sıralarda yer aldığına dikkat çeken yetiştiriciler kendilerinin bu konuda çeşitli bahanelerle caydırıldığını öne sürdü. Kenevir üretiminde de aynı sorunun yaşandığını ifade eden üreticiler, Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne liyakatli, işin ehli, çiftçilere değer veren ve onların sorunlarının çözümü noktasında irade ortaya koyma kapasitesine sahip bir ismin getirilmesini talep ediyor.  


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!