USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MEDİCANA İLE SGD ARASINDA PROTOKOL

MEDİCANA İLE SGD ARASINDA PROTOKOL

MEDİCANA İLE SGD ARASINDA PROTOKOL
28-07-2017 05:00
Google News


AHMET TIRPAN

 

Medicana Sivas Hastanesi basın mensuplarına sağlık hizmetlerinde indirim başlattı. Sivas Gazeteciler Derneği ile görüşmeler yapan Medicana, bir yıllık bir protokol imzalayarak indirim, genel çekap ve ağız diş sağlığı çekapı imkânı sağladı.

Bu kapsamda dün Medicana Sivas Hastanesi yöneticileri ile Sivas Gazeteciler Derneği´ne üye basın mensupları kahvaltıda bir araya geldi.

Programda konuşan SGD Başkanı Orhan Üngör, ?Medicana Sivas Hastanesi´ne, ilimizdeki basın mensuplarına göstermiş oldukları yakınlık ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz? dedi.

Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Şerafettin Demiray ise, ?Protokolümüzün içerisine genel çekap ve ağız ve diş sağlığı ile ilgili bir çekap ekledik. Sarı Basın kartını gösteren bütün basın mensubu arkadaşlarımız bu indirimli protokolden faydalanabilecek. Sonuçta biz aynı şehirde yaşayan, aynı duyguları, aynı işleri paylaşan bir ekibin parçasıyız diye düşünüyorum. Hayırlı olsun diliyorum? açıklaması yaptı.

Konuşmaların ardından Medicana Genel Müdürü Şerafettin Demiray ve Sivas Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Üngör protokol imzaladı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!