USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

“Mesleğinizi severek yapın”

Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ahilik programı gerçekleştirildi. Programda gençlere nasihatlerde bulunan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, “Sevgili gençler, öncelikle mesleğinizi ve işinizi sevin. Severek yapılan her işte başarılı olmama şansınız yoktur” dedi.

“Mesleğinizi severek yapın”
05-10-2024 14:07
SİVAS
Google News

Erdem TAHILLIOĞLU

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen ahilik programına katıldı.

Okulun salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil,  23-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Ahilik Haftasında yapılan etkinlikler hakkında bilgi verdikten sonra ahiliğin önemine değinerek gençlere nasihatlerde bulundu.

Ahiliğin iş ahlakı ve sosyal sorumluluğu ön planda tutan bir sistem olduğunu dile getiren Demirgil, gençlere nasihatlerde bulundu.

Demirgil,  “Sevgili gençler, öncelikle mesleğinizi ve işinizi sevin. Severek yapılan her işte başarılı olmama şansınız yoktur. Sizler bizim ülkemizin geleceğimizsiniz. Siz değerli gençlerimize eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Sizleri bizlerle buluşturan Okul Müdürümüz Aytekin Yıldırım’a da teşekkür ediyorum” dedi.

Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aytekin Yıldırım ve Müdür  Yardımcısı Ömer Faruk Yılmaz da ahiliğin temel ilkelerini, kurallarını ve iş hayatındaki önemini anlattı.

 Programın sonunda ahi seçilen okul kantin işletmecisi Eyüp Çelik ve kalfa olarak belirlenen öğrenciye Demirgil ile Okul Müdürü Aytekin Yıldırım tarafından kaftan giydirilerek belge takdim edildi.


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!