USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Millet İttifakı Umut Olmayacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas milletvekili aday adayı Doğan Ürgüp, “Millet İttifakı’nın söylemleri ve ortakları seçmene umut olmayacaktır. Çünkü terör örgütünün siyasi ayağıyla birlikte yürüyenler ülkenin yarınlarını aydınlığa değil karanlığa götürmek istiyorlar” dedi.

Millet İttifakı  Umut Olmayacak
03-04-2023 11:00
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas milletvekili aday adayı Doğan Ürgüp,  geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı seçilen Osman Kösedağı’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Ürgüp, Osman Kösedağı’na yeni görevinde başarılar dileyerek, özellikle seçim döneminde parti teşkilatlarına büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ’ın tüm seçmenlere ulaşacak çalışmalar yapacağına ve el birliği ile BBP’yi Sivas’ta zafere ulaştıracağına inandığını söyleyen Ürgüp, “Biz seçimleri sadece BBP ve Sivas için değil aynı zamanda ülkemizin yarınları için de kazanmak istiyoruz. Millet İttifakı’nın söylemleri ve ortakları seçmene umut olmayacaktır. Çünkü terör örgütünün siyasi ayağıyla birlikte yürüyenler ülkenin yarınlarını aydınlığa değil karanlığa götürmek istiyorlar. Bundan dolayı parti ayrımı gözetmeksizin tüm seçmenlerin ülkemizden yana tavır alacağına inanıyorum” dedi.

BBP Merkez İlçe Başkanı Kösedağı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Zafer bizim, zafer ülkemizin, zafer Cumhur İttifakı’nın olacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!