Minik yüreklerden büyük dizeler

Minik yüreklerden büyük dizeler
Kanuni İlkokulu’nda Sivas’a Değer Projesi kapsamında düzenlenen “Çocuk Nefesi Şiir Dinletisi” programında öğrenciler sahne alırken, ailelerin eğitime katılımı ön plana çıktı.

Kanuni İlkokulu’nda, Sivas’a Değer Projesi kapsamında öğrenci, öğretmen ve veli iş birliğiyle “Çocuk Nefesi Şiir Dinletisi” programı düzenlendi. 4/C sınıfı öğrencileri tarafından gerçekleştirilen programa Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

30185408-16.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda öğrenciler, belirlenen şairlerin eserlerini seslendirdi. Şiir dinletisi sırasında veliler ve okul idarecileri de öğrencilere eşlik ederek programa anlam kattı.

30185416-17.jpg

Program sonunda, 4/C sınıfı öğrenci ve öğretmenleri tarafından hayata geçirilen “Annem ile Okuyorum Projesi” kapsamında çocuklarıyla birlikte kitap okuyup tahlil eden ve yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye giren annelere plaket takdim edildi.

30185913-13.jpg

Etkinlikte konuşan Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, öğrenci, öğretmen ve velileri tebrik ederek, “Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerine önemli katkılar sağlıyor” dedi. Aile katılımının önemine dikkat çeken Erdoğan, “Velilerimizin eğitim sürecine aktif katılımı, öğrencilerimizin başarısını da olumlu yönde etkiliyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Adem Sabit Nalbant

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.