USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivaslı Bakan Yardımcısı Doğduğu Topraklar İçin Tüm İmkanları Seferber Ediyor  

Gürün’de 8 kilometrelik cadde yolu sathi kaplama yapıldı. İlçe Belediye Başkanı Nami Çiftçi, “Bu hizmetin ilçemize gelmesinde emeği geçen T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Osman Boyraz’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sivaslı Bakan Yardımcısı Doğduğu Topraklar İçin Tüm İmkanları Seferber Ediyor  
30-08-2024 10:18
SİVAS
Google News

Gürün’de bulunan Karayar, Burçevi, Yeni Mahalle, Işıtan ve Çayboyu Mahallerinde 8 kilometrelik cadde yolu sathi kaplama yapıldı.

Yürütülen çalışmalarla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Nami Çiftçi, “İlçemizin bozulan, deforme olan cadde ve sokak yollarımızı parke, sıcak asfalt, sathi kaplama ile yeniden düzenleyerek hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Işıtan Mahallesi, Yeni Mahalle, Karayar, Burçevi ve Çayboyu Mahalleleri Tohma Çayı Caddelerinde başlattığımız yaklaşık 8 kilometrelik yolumuzu sathı kaplamayla yenileyerek hemşehrilerimize yakışır şık, modern şekline kavuşturduk.

Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bu hizmetin ilçemize gelmesinde emeği geçen T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Osman Boyraz’a, Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürümüze, müdür yardımcılarımıza, yol bakım şeflerimize, formenlerimize, asfaltlama öncesi gece gündüz çalışarak yollarımızı asfaltlamaya hazır hale getiren personelime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.


Editor : Sevda ÇİFTÇİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!