USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Narin'in Ön Otopsi Raporunda Acı Detaylar...

Diyarbakır'da kaybolan ve bir derede ölüsü bulunan Narin Güran'ın Adli Tıp ön otopsi raporunun ilk detayları ortaya çıktı. Detaylar Türkiye'nin yüreğini sızlattı.

Narin'in Ön Otopsi Raporunda Acı Detaylar...
09-09-2024 09:57
SİVAS
Google News

Türkiye'nin günlerdir beklediği Narin'den dün acı haber gelmişti. Narin'in cesedi  bir derede çuvalın içinde üzerine taş koyulmuş bir şekilde bulunmuştu. 

Gazeteci Emrullah Erdinç, kayıp olarak aranan ve cansız bedeni derede bulunan Narin Güran'ın Adli Tıp ön raporunu açıkladı.

Narin'in cansız bedeni bulundu: Daha önce arama yapılan dere yatağından çıktı – Yeni Yaşam Gazetesi | Yeni Yaşam

Erdinç, Narin'in boynunda boğma izi bulunduğunu, 15 gün suda kaldığını, ayağında kırık olduğu tespit edildiğini duyurdu.

sdda.png

ÇUVALDAN TERLİĞİ ÇIKTI...

Otopsi sürecinde 14 uzmanın 8 saat boyunca çalıştığını ve Narin’in bedeninde deformasyon tespit edildiğini belirten Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, "Rapor sonuçları gelmeden kesin bir bilgi vermek zor" açıklamasını yapmıştı.

Resim

Öte yandan ölüm nedeninin biyolojik ve patolojik incelemeler sonucunda belirleneceğini ifade eden Eren, Narin’in kaybolduğu gün üzerinde bulunan kıyafetler, Elif-ba kitabı ve terliklerinin de çuvalın içinde bulunduğunu açıklamıştı. /Haber Merkezi/ 


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!