USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Necati Yener, Öğretmenlerin Talepleri Dinledi

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Abdussamed Bal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ile bir araya geldi. Yener, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Necati Yener, Öğretmenlerin Talepleri Dinledi
27-10-2024 10:35
SİVAS
Google News

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Abdussamed Bal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Okul idarecilerinden okulun durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Yener, daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yener, öğretim programlarının etkin ve eksiksiz bir şekilde uygulanması gerektiğini belirtti. Bu noktada öğretmenlerin hassasiyetine teşekkür eden Yener, millî ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, donanımlı, medeniyet kurucusu nesillerin yetiştirilmesi mefkûresi ile hayata geçirilen Maarif Modeli'nin öğrencilerin; meraklı olma, eleştirel düşünme, analitik düşünme, iş birliği yapabilme, problem çözme gibi eğilim ve becerilerini geliştirmeyi hedefleyen bir yaklaşıma sahip olduğunu vurguladı. Okul güvenliği ve estetiği konularında da değerlendirmelerde bulunan Yener, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
25.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!