USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Necati Yener, Yatılı Okuldaki Öğrencileri Ziyaret Etti!

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Doğanşar Hüseyin Yumuşak İlkokulu ve Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti.

Necati Yener, Yatılı Okuldaki Öğrencileri Ziyaret Etti!
10-09-2024 09:51
SİVAS
Google News

Erdem TAHILLIOĞLU

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Doğanşar Hüseyin Yumuşak İlkokulu ve Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Yener'e İlçe Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Takcı da eşlik etti.

İlk olarak sınıfları ziyaret eden Yener, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Yener, "Sizler bizim gözbebeğimiz, ülkemizin geleceğisiniz. Sizleri millî ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, kültürlü, çağın gereklilikleri ile donanmış, erdemli, milleti ve insanlık için iyi, doğru, faydalı ve güzel olanı yapmayı ideal edinmiş bilge nesiller olarak geleceğe hazırlamanın gayreti içerisindeyiz." dedi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Yener, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamdaki öğretim programlarının 2024-2025 eğitim-öğretim yılında, okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5, ortaöğretim hazırlık ve 9’uncu sınıf düzeyinde uygulanacağına dikkat çeken Yener, "Tüm öğretmenlerimizin Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli iyi okumalarını ve anlamlandırmalarını istiyoruz. Bu konuda sizlerin hassasiyeti ve gayreti çok önemli. Çocuklarımızı geleceğe sizler hazırlıyor, yetiştiriyorsunuz. Sizlerin gayreti olmadan hiçbir çalışmanın hedefine ulaşması mümkün değildir" dedi.

Özverili çalışmaları dolayısıyla tüm öğretmenlere teşekkür eden Yener, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Yener, daha sonra öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!