USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Öğretmenini İnfaz Eden Zanlı Zırhlı Araçla Getirildi

Öğretmeni infaz edip kaçan suçlu kısa süre içinde polisler tarafından yakalanmıştı. Zırhla araca sevk işlemi yapıldı.

Öğretmenini İnfaz Eden Zanlı Zırhlı Araçla Getirildi
07-06-2024 15:16
SİVAS
Google News

Fatih’te, aracında seyir halindeyken silahlı saldırıya uğrayan Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz, hayatını kaybetti. Olay sonrası, cinayet zanlısı kısa sürede yakalandı. Aksaray’da gerçekleştirilen özel operasyonla gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından zırhlı araçla adliyeye sevk edildi.

ŞÜPHELİ ÖZEL OPERASYONLA YAKALANDI

Olay, Fatih Topkapı Mahallesi’nde sabah saatlerinde gerçekleşti. Başakşehir’de bir İmam Hatip Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olan 44 yaşındaki Abdulbaki Durmaz, aracıyla seyir halindeyken, bir taksiden inen saldırgan tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Durmaz, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için hemen çalışma başlattı.

Öğretmeni infaz edip kaçmıştı, saatler içinde yakalandı: Zırhlı araçla sevk edildi İhlas Haber Ajansı  

Kamera kayıtlarını inceleyen cinayet dedektifleri, şüphelinin kimliğini ve saklandığı adresi belirledi. Aksaray’da belirlenen adrese düzenlenen özel operasyonla Adem G. gözaltına alındı. Zanlının, geçmişten gelen bir husumet nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini ve kan davası güttüğünü iddia ettiği öğrenildi. /İHA/ 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!