USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Poyraz: Basının Önemi Büyük

Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Bölge Müdürü Haşim Poyraz, Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyetin yürüttüğü çalışmalar hakkında Başkan Muhittin Karahan’dan bilgi alan Poyraz, “Şehirlerimizin gelişmesi ve kalkınması için basının önemi büyük. Basın kuruluşlarına da bu noktada önemli görevler düşüyor.” dedi.

Poyraz: Basının Önemi Büyük
12-09-2024 16:32
SİVAS
Google News

Haber Merkezi 

Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Bölge Müdürü Haşim Poyraz, Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Muhittin Karahan ve cemiyet üyeleriyle bir araya gelen Poyraz, görüş alışverişinde bulundu.

Basının önemine dikkat çeken Poyraz, “Basın ülkemiz için en önemli unsurlarından birisidir. Bu nedenle nitelikli yayın ve kaliteli gazetecilik hepimizin ortak temennisi. Yerel basının da bu noktada önemini biliyoruz. İlk başta ülkemiz olmak üzere şehirlerimizin gelişmesi ve kalkınması için basının önemi büyük. Basın kuruluşlarına da bu noktada önemli görevler düşüyor” açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan ise basın kuruluşlarının üzerine düşen görev ve sorumlulukların bilincinde olduğuna dikkat çekti.

Ziyarette BİK Malatya Bölge Müdürlüğü personeli Remzi Emir de yer aldı.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!