USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

"Alevi Demedik, Sünni Demedik"

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, 25 köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Toy, sıkıntı ve talepleri dinledi. Toy, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gönül siyasetinin bir neferi olarak Alevi demeden, Sünni demeden, Zaza, Çerkez, Kürt demeden köy köy gezdik, kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk” dedi.

26-08-2024 12:21
SİVAS
Google News

Erdem TAHILLIOĞLU

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Meclis’in tatile girmesinin ardından  Toparduç, Tatlıpınar, Elalibey, Dağönü, Hatunçayırı, Çağlıcaöre, Mescit, Oğlaklı, Gürükbekir, Dereköyü, Yeşildere, Alacahan, Sutaşı, İmamın, Çetinkaya, Soğukpınar, Akçaşehir, Paşamçayırı, Yeşilkale, Eymir, Sultanpıanar, Minarekaya, Yeşilyurt, Kalkım, Kavak/Mescit köylerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Toy, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gönül siyasetinin bir neferi olarak Alevi demeden, Sünni demeden, Zaza, Çerkez, Kürt demeden köy köy gezdik, kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Birleştirici ve bütünleştirici bir dil, Yaratan’dan ötürü duyduğumuz muhabbetle sevgimizi götürdük, hürmet ettik, dertleştik.

Bu güne kadar bizi hoş gören, duygularımıza mukabele eden tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, bu gönül yolculuğuna her gün bir yenisini eklemek üzere tüm vatandaşlarımıza selam ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!