USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Rey Manaj Sahalara Gollerle Döndü!

Sivasspor’un Arnavut golcüsü sakatlıktan sahalara gollerle döndü.

Rey Manaj Sahalara Gollerle Döndü!
21-10-2024 11:46
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Net Global Sivasspor, kendi evi ve seyircisi önünde Atakaş Hatayspor’u konuk etti. Yiğidolar maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Sivasspor’da, golcü isim Rey Manaj sahalara gollerle döndü. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Manaj, Atakaş Hatayspor müsabakasını iki golle tamamladı ve takımın kazanmasına büyük katkı sağladı.

GAZİANTEP MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Ligin 5. haftasında oynanan Gaziantep Futbol Kulübü maçında sakatlanarak oyundan çıkan Manaj, ligde Konyaspor, Başakşehir ve Göztepe maçlarında yer almadı. Milli arayı iyi değerlendiren tecrübeli isim, ligin 9. haftasında Sivas’ta oynanan Atakaş Hatayspor mücadelesiyle sahalara yeniden dönüş yaptı.

İSTEKLİ OYNUYLA DİKKAT ÇEKTİ

Hatayspor müsabakasını birisi penaltıdan olmak üzere iki gol atarak tamamlayan Rey Manaj, karşılaşmada ortaya koyduğu istekli oyunuyla dikkat çekti. Attığı gollerin ardından taraftara giden ve onlara coşku yaşatan Manaj’ın bu davranışı spor camiasının takdirini topladı.

GOL SAYISINI 3 YAPTI

Atakaş Hatayspor maçında attığı golle ligdeki gol sayısını 3’e yükselten Arnavut golcünün sahalara gollerle dönmesi taraftarları mutlu ederken, Sivasspor yönetiminin de yüzünü güldürdü. Manaj’ın bundan sonraki oynanacak maçlardaki performansı da merak ediliyor.

TARAFTARLAR MUTLU

Sivasspor taraftarı ise Manaj’ın yeniden sahalara dönmesinden dolayı mutluluklarını dile getirdiler. Taraftarlar, “Çok şükür golcümüz döndü. Manaj olmasa Sivasspor maç kazanamayacak. İnşallah daha sakatlık yaşamayız. Şu bir gerçek Sivasspor’da, Rey Manaj yoksa puanda yok. Rey Manaj varsa puanda var. Sivasspor’un şüphesiz en iyi oyuncusu. Sivasspor’u sırtlayan isim. Kendisine teşekkür ediyoruz. Her zaman dediğimiz gibi ‘Ondan bir tane daha yok” şeklinde yorum yaptılar.


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
21.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!