USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Rey Manaj, Taraftara Hayal Kırıklığı Yaşattı!

2024-2025 sezonuna büyük umutlarla başlayan Net Global Sivasspor’un Arnavut futbolcu Rey Manaj, ilk 4 haftada sergilediği performansla taraftarlarına hayal kırıklığına yaşattı. Manaj’ın geçen seneye oranla performansında düşüklük olduğu görülüyor.

Rey Manaj, Taraftara Hayal Kırıklığı Yaşattı!
11-09-2024 10:58
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonuna büyük umutlarla başlayan Sivasspor’un yıldız futbolcusu Rey Manaj, ilk 4 haftada sergilediği performansla camiayı resmen hayal kırıklığına uğrattı.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği üstün performansla Sivasspor taraftarlarının sevgilisi haline gelen Manaj, bu sezon beklenen çıkışı bir türlü yakalayamadı.

2023-2024 sezonunda gösterdiği başarılı performans sonrası milli takımdan davet almayı başaran Manaj, transfer dönemi boyunca adı birçok büyük takım ile anıldı. Ancak yeni sezona beklenen başlangıcı yapamaması, taraftarlar tarafından endişe ile karşılandı.

GOL ATAMIYOR!

Ligde ilk 4 haftada gol atma konusunda zorlanan Manaj’ın, ilerleyen haftalarda nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor. Taraftarlar ve teknik ekip, Arnavut yıldızın eski formuna geri dönmesini ve takımın hücum gücüne önemli katkılar sağlamasını umut ediyor.

TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

Transfer dönemi boyunca adı birçok büyük takım ile anılan Rey Manaj’ın transferi ise bir türlü gerçekleşmedi. Geçtiğimiz sezonun sonunda Teknik Direktör Bülent Uygun’un “15 milyon euroyu veren Manaj’ı alır” cümlesi halen taraftarın aklına gelirken, taraftarlar söz konusu transferin gerçekleşmemesini Uygun’un o dönem konuştuğu cümleye bağlıyor.

MANAJ MUTSUZ MU?

Manaj'ın, ligin ikinci haftasında oynanan Kayserispor maçında oyundan alındıktan sonra soyunma odasına gitmesi ve galibiyet fotoğrafında yer almaması ise halen konuşuluyor. Bu konu futbolcunun takımda mutsuz olduğu iddialarını da güçlendirdi. Sivasspor yönetimi ve teknik heyet, bu durumla ilgili resmi bir açıklama yapmamış ve sessizliğini korumuştu.

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mustafa MOROĞLU
Mustafa MOROĞLU 1 ay önce
İleride 3-4 kişi arasında şişirilen toplarla nasıl gol atacak, topa yükselse rakip müdafanın önüne düşüyor, tek başına şişirme toplarla kimse gol atamaz, organize paslarla rakip sahada çoğalırsak gol şansı yüksek olur.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!