Rıza Çalımbay’dan Uğur Çiftçi açıklaması!

Sivasspor’un tecrübeli teknik direktörü Rıza Çalımbay,Hatayspor maçında performansıyla eleştirilen futbolcu Uğur Çiftçi hakkında konuştu.

Rıza Çalımbay’dan Uğur Çiftçi açıklaması!

Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

En son oynadıkları Atakaş Hatayspor maçını değerlendiren Çalımbay, ligin 29. haftasında evinde oynayacağı Adana Demirspor maçına ilişkinde konuştu.

Rıza Çalımbay

Çalımbay, Hatayspor maçının iki takım için de gerçekten büyük bir mücadele olduğunu söyledi. Maça iyi başladıklarını, golü de bulduklarını dile getiren Çalımbay, “Ondan sonra biraz düşüş oldu ve istediğimiz şeyleri yapamadık. İkinci yarı çift forvete döndük. Bizim iyi pozisyonlarımız da vardı. Maalesef kazanamadık ve sıkıntı bir şey oldu.  Dediğim gibi ikinci yarı tekrar her türlü riske girerek oynadık, gol de attık, goller kaçırdık. Tabii ki Hatay’da kaçırdı, biz de kaçırdık. Yapacak bir şey yok, şu anda kalan maçlarımız var. O maçları bizim çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Başka bir şeyi yok” dedi.

sivasspor

“SAKATLAR DÖNERSE DAHA İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Lige verilen milli arada sakat futbolcularında dönmesiyle daha iyi bir takım olacaklarını vurgulayan Çalımbay, “Herkes Hatayspor’u kolay zannettiler, kolay bir maç olacağını zannettiler ama öyle değildi. Önümüzde Adana Demirspor maçı var. Onun için bundan sonra oynayacağımız Adana Demirspor maçını da öyle düşünürlerse olmaz. Onun için de o maça daha iyi şekilde çalışmamız gerekiyor. Zaten biraz da takımımızın sıkıntılı şeyleri vardı. En az 5-6 tane sakat var, onlarda gelirlerse o zaman daha bambaşka güzel bir takım olarak maçlarımıza devam edeceğiz. Sakat oyuncularımız lige verilen arada dönerse, daha iyi bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.

“UĞUR ÇİFTÇİ ELİNDEN GELENİ YAPTI”

Hatayspor maçında performansıyla eleştirilen futbolcu Uğur Çiftçi hakkında yöneltilen soruya Çalımbay, “Bizim şuanda baktığımızda sol bekimiz yok. Bir tek Ziya ve Uğur var. Onun içinde bozma bir şey yapacaksın ve Emirhan’ı oynatacaksın. Başka kimse yok. Uğur Çiftçi tabii ki elinden geleni yapıyor. Takım kaptanı ve büyükte bir sorumluluk alıyor. Bizde elimizi taşın altına soktuk. Başka bir takım olsaydı bu vaziyette gitmezdik. Zor bir iş ama bizde pes etme yok. Sonuna kadar götüreceğiz” dedi.

Rıza Çalımbay

“ADANA MAÇI KOLAY DEĞİL”

Son olarak Adana Demirspor maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyleyen Çalımbay, “Adana Demirspor maçı öyle kolay bir maç değil. Adana Demirspor maçını da öyle kolay düşünürlerse olmaz. O maçtan mutlak galibiyet almamız gerekiyor. Taraftarımızın da desteğiyle maçı kazanıp 3 puan almalıyız. Ben takımıma güveniyorum inşallah Adana Demirspor maçını kazanacağız” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ