USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

SCÜ’de Rektör Yüzde 99 O Olacak

Gazetemizin edindiği kulis bilgisine göre Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörlüğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından o isim atanacak.  

SCÜ’de Rektör Yüzde 99  O Olacak
20-08-2024 13:25
SİVAS
Google News

Ömer ÜN

Gazetemizin edindiği kulis bilgisine göre Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörlüğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Prof. Dr. Kenan Kaygusuz atanacak.

Resmi Gazete’de her an yayımlanması beklenen kararla birlikte SCÜ’de 8 yıllık Alim Yıldız dönemi sona erecek.

Diğer yandan gazetemizin edindiği bir diğer kulis bilgisine göre Cumhurbaşkanı’nın SCÜ’ye rektör ataması konusunda çalışma yapılması istediği siyasiler en güçlü adaylardan birisi olarak görülen Özlem Moraloğlu Tekin ile görüştü.

Rektör olarak atanmayı çok istediği öğrenilen Tekin’e Sivas’a ve SCÜ’ye yabancı olduğu için görevi layıkıyla yerine getiremeyeceği ifade edildi.

Öyle ki iddiaya göre görüşme esnasında Tekin’e “Siz Sivas’a gittiğinizde Cumhuriyet meydanından rektörlük binasına tek başınıza gidebilir misiniz?” sorusu yöneltildi.

Sivas’a yabancı olduğunu söyleyen Tekin’e rektörlük görevinde başarılı olamayacağının düşünüldüğü belirtilerek çalışmalarında başarılar dilendi.

 


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Popcorn oğlu
Popcorn oğlu 2 ay önce
Nasıl yani? Ne demek değişim? Yaptığımız onca yalakalık boşa mı gidecek? Oysa ki sakallı ne de güzel beddua ediyordu.
Alper
Alper 2 ay önce
Öyle ki alim yıldız gitsinde kim gelirse gelsin modunda. Üniversite ve hocalar. Alim beyin yanlı tutumu ve kalitesiz yönetim anlayışı herkesimi yıldırdı. Alim yıldızın 8 yılı kaos ve nefret diliyle geçti. Bir saniye bile görevde kalmamalı ve 8 yılda yaptığı tüm hukuksuzluk ve akçeli işleri mutlaka araştırılıp mahkeme önüne çıkarılmalı.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!