USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın Cenaze Töreninde Gözyaşları Sel Oldu!

İstanbul Ümraniye'de, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu Sivaslı polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından naaşı Sivas’a getirilen Yılmaz için şu anda Ayyıldız Camiinde tören düzenleniyor.

Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın Cenaze Töreninde Gözyaşları Sel Oldu!
23-09-2024 15:50
SİVAS
Google News

Elif ELMALI

 İstanbul Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Dudullu Polis Merkezinde görevli polis memuru Şeyde Yılmaz, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan Yunus Emre Geçti (19) adlı şüpheli ile yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu şehit oldu.  Biri polis iki kişinin de yaralandığı olayda 19 yaşındaki zanlının 26 suç kaydı olduğu tespit edildi. Şehit olan polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi.

Şehit polis memurunun cenazesi İstanbul’da düzenlenen törenin ardından  askeri nakliye uçağı ile Sivas Nuri Demirağ Havalimanına getirildi.  Buradaki karşılamanın ardından şehidin cenazesi hastane morguna konuldu. İkindi namazına yakın saatte hastane morgundan alınan cenaze şehidin baba ocağına götürüldü.

Helallik alınmasından sonra Yılmaz’ın naaşı Ayyıldız Camiine getirildi.  Şu an camide şehidimiz için tören düzenleniyor.

Şehidimizin Türk bayrağı sarılı tabutuna sarılan yakınlarının feryadı yürek dağladı.


Editor : Elif Elmalı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!