Şehitlerimiz için fidan diktiler

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Çanakkale kahramanları anısına 70 fidan dikti.

Şehitlerimiz için  fidan diktiler

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. 70 meyve fidanı, kahraman şehitlerimizin aziz hatırasına dikildi.

Şehitlerimiz için  fidan diktiler

Etkinliğe Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Şirket Müdürü Alparslan Altunbulak, işçi amiri Bekir Subaşı, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fatih Ertugay, akademisyenler, öğrenciler ve personel katılım sağladı.

Şehitlerimiz için  fidan diktiler

KAHRAMANLARIN İSMİNİ YAŞATTILAR

Her fidan, Mehmet Akif Ersoy, Seyit Onbaşı ve daha birçok Çanakkale kahramanının adıyla anıldı. Kahramanların isimlerini yaşatmak ve çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlenen bu anlamlı organizasyon büyük takdir topladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ