USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Servis Yüzünden Maça Çıkamayan Sporculara Moral Yemeği

Geçtiğimiz günlerde tasarruf tedbirleri kapsamında servis gönderilmeyen Avgazispor U-11 futbol takımı sporcuları Milli Eğitim Müdürü Necati Yener ile moral yemeğinde buluştu.

Servis Yüzünden Maça Çıkamayan Sporculara Moral Yemeği
12-06-2024 10:40
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Avgazispor U-11 futbol takımı sporcularına moral yemeği verdi.

 Meva Restoranda gerçekleştirilen organizasyona Kulüp Başkanı Muzaffer Işıklar, antrenör Eda Yıldırım ve sporcular katıldı. Yemek sonrası sporculara seslenen Yener, spor yaptıkları için öğrencileri tebrik ederek kurum olarak her zaman destek vereceklerini vurgulayarak “Sizler geleceğimizin teminatısınız” dedi.

Kulüp Başkanı Muzaffer Işıklar ise İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener’e duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

SERVİS NEDENİYLE MAÇA ÇIKAMAMIŞLARDI

Sivas Belediyesi’nin tasarruf tedbirlerini gerekçe göstererek, amatör maçlara servis göndermemesi mahalli kulüpleri ligden çekilmenin eşiğine getirmişti. Buna göre geçtiğimiz haftalarda Avgazispor U-11 futbol takımında mücadele eden, maçların oynandığı sahaya servis aracı olduğu için gidemeyen minik futbolcular hükmen yenik sayılmıştı. Ligden ihraç edilmeyle karşı karşıya kalan Avgazispor U-11 takımının imdadına Sivas’taki servis firmalarından olan Hilal Tur yetişmiş ve çocukları maça götürüp getirerek ligde devam etmelerini sağlamıştı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!