USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas 4 Eylül Stadyumu Pislik İçinde!

Türkiye’nin ilk ekolojik stadyumu olan Sivas 4 Eylül Stadyumunu resmen pislik götürüyor. Bakımsızlığa terk edilen ve uzun süredir temizlenmeyen stadyum spor camiasının tepkisini topluyor. Yetkililerin bir an önce bu duruma el atması bekleniyor.

20-09-2023 11:35
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

TOKİ tarafından yapılan Türkiye’deki ilk ekolojik stadyumu unvanını alan ve EMS Yapı Sivasspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Sivas 4 Eylül Stadyumu resmen içler acısı durumda.

Uzun süredir bazı kısımları temizlenmeyen ve lavabolar başta olmak üzere birçok yeri resmen pislik için yer alan stadyum spor camiasının tepkisini topluyor.

Sivas’a ve Sivasspor’a yakışmayan stadyumun sadece protokol kısmı ve locaları temizlenirken, bazı kısımları ise gelişi güzel bırakılan inşaat malzemeleri nedeniyle adeta şantiyeyi andırıyor.

ŞANTİYE GİBİ…

Stadyumun bir kısmına bırakılan kum, fayans, su boruları ve bir çok inşaat malzemesi nedeniyle stat adeta inşaat sahasını andırıyor. Maçlarda itfaiye aracını yer aldığı kısımda inşaat malzemeleri kötü görüntü ortaya çıkarırken, foto muhabirleri odasının yer aldığı koridor ise bakımsızlığı gözler önüne seriyor.

LAVABOLAR PİSLİK İÇİNDE

Söz konusu stadyumda yer alan bazı lavabolar ise kullanılmaz halde. Uzun süredir temizlenmeyen lavaboların bazılarında ise sular dahi akmıyor. Kaderine terk edilmiş halde olan stadyumun biran önce bakım yapılıp temizlenmesi bekleniyor.

KONUNUN MUHATABI YOK!

Sivas 4 Eylül Stadyumunun dış görüntüsü de büyük tepki çekti. Cephesinin boyasız ve bakımsız olması dikkatlerden kaçmazken, Sivasspor ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne büyük eleştiri geldi. Konunun muhatabının kim olduğu sır gibi saklanırken, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in bu duruma biran önce el atması bekleniyor.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Nihat türkay
Nihat türkay 9 ay önce
Antalyada yaşayan sivas acıyurt lu birisi olarak sadece üzüntülerimi iletmek istiyorum. Bu şehrin valisi, belediye başkanı, il spor müdürü yok mu. Var ise bunlar ne iş yapıyorlar. Sanıyorum, AKP ye nasıl seçim kazandırırız diye çalışıyorlardur. Sivas spor sivasın gurur kaynağı olmalı.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!