Sivas’a Çok Amaçlı Antrenman Salonu Yapılacak

Sivas’a Çok Amaçlı Antrenman Salonu Yapılacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sivas’a çok amaçlı antrenman salonu yapılması planlanıyor. Bakanlık tarafından ödenek sağlandığı takdirde salonun yapımı başlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sivas’a çok amaçlı antrenman salonu yapılması planlanıyor.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ise geçtiğimiz haftalarda İl Genel Meclisinde yaptığı sunumda yapımı teklif edilen yatırım projelerini açıklamıştı.

Buna kapsamda, Sivas’a çok amaçlı antrenman salonu yapılması isteniyor. Kentte cimnastik branşının mevcut bir tesisinin olmaması ve sporcuların antrenmanlarını Taha Akgül Spor Salonu’nda elverişsiz ortamda yapması dolayısıyla, kış aylarında atletizm antrenmanları da hava şartlarından dolayı yapılmazken, sporcularda performans düşüklüğü ortaya çıkıyor.

Planlanan projede tek tesis içerisinde bir çok branşa uygun antrenman alanlarının oluşturulması isteniyor. Üniversite yurt yerleşkesine yapılması planlanan antrenman salonu için, projeler hazırlanmış olup Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ödenek talep edildi.

Ödenek sağlandığı takdirde çok amaçlı antrenman salonunun yapımı başlayacak.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.