USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Sivas Alışveriş Günlerinin Devamı Gelecek

Sivas Alışveriş Günlerine katılan esnaflar tarafından düzenlenen toplantıya katılan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Sivas Alışveriş Günlerinin Devamı Gelecek
31-08-2024 10:27
SİVAS
Google News

Sevda ÇİFTÇİ

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, Sivas Alışveriş Günlerine katılan esnaflar tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Terziler Kunduracılar ve Ev Tekstilcileri Odası Başkanı Ali Kılıç, Kültür A.Ş Genel Müdürü Adem Kehçi ve Alışveriş Günlerine katılan bir grup esnafın yer aldığı toplantıda istişarelerde bulunularak eksiklikler tespit edildi.

Alışveriş Günlerine katılan esnaflar ilk kez gerçekleştirilen bu etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek organize gerçekleştirilen SESOB Başkanı Hakan Demirgil’e, Kültür A.Ş Genel Müdürü Adem Kehçi’ye ve emeği geçenlere teşekkürler etti.

SESOB Başkanı Hakan Demirgil ise Alışveriş Günlerinin Sivas'a, esnafa bir canlılık ve hareketlilik kazandırdığını vurgulayarak her zaman esnafın emrinde olduklarını söyledi ve bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini dile getirdi.


Editor : Sevda ÇİFTÇİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!