USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas Belediyesi Amatör Spora Destek Olmuyor!

Avgazispor U11 futbol takımı, Sivas Belediyesi tarafından verilen ulaşım desteğinin geri çekilmesi nedeniyle 2 maça çıkamadı ve mağdur oldu.

Sivas Belediyesi Amatör Spora Destek Olmuyor!
28-05-2024 14:04
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas’ın mahalli futbol kulüplerinden Avgazispor U11 futbol takımı mağdur oldu.

Kulüp yöneticilerinden edinilen bilgilere göre Sivas Fatih Mahallesi‘nde bir ilkokulda okuyan ve ailelerinin gelir düzeyi yüksek olmayan çocuklara maçlara giderken ulaşım sağlanması için Sivas Belediye tarafından servis desteği veriliyordu. Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun ise söz konusu servisleri iptal etti.

Avgazispor U11 futbol takımı Sivas Belediyesi tarafından verilen ulaşım desteğinin iptal olması nedeniyle 2 maça çıkamadı ve mağdur oldu. Başkan Uzun’un iptal ettiği servis nedeniyle çocuklar antrenmanlara da katılamıyor.

Başkan Uzun’un servisleri iptal etmesi spor camiası tarafından tepkiyle karşılandı ve “Sivas Belediyesi Amatör Spora Destek Olmuyor Mu?” sorusunu akıllara getirdi.

KULÜBÜN İMKANLARI KISITLI

Diğer yandan Sivas’ta amatör spor alanında başarıdan başarıya koşan Avgazispor’un kısıtlı imkanlarla çocuklara sporu sevdirmeye çalıştığı bilinirken mahalli kulübün servis imkanı ise bulunmuyor.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Afife ismailoğlu
Afife ismailoğlu 4 hafta önce
Eminim Belediye Başkanımız Avgazispordan desteğini esirgemeyecektir.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!