USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas Dört Eylül Farklı Kazandı: 4-1

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü ile Belediye Turhalspor hazırlık maçında karşılaştı. Maç 4-1 Sivas Dört Eylül’ün üstünlüğü ile sonuçlandı.

Sivas Dört Eylül Farklı Kazandı: 4-1
29-09-2024 10:57
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, kamptaki altıncı hazırlık maçında Belediye Turhalspor ile karşı karşıya geldi.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanan mücadele Sivas Dört Eylül Futbol’un 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübünün gollerini 9 ve 33. dakikada Berat Çinpolat, 39. dakikada penaltıdan Metin Karakan ve 75’de Hüseyin Ateş attı. Turhal’ın tek golü ise 90. dakikada penaltıdan Yunus Emre’den geldi.

Müsabakayı Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü Başkanı Mustafa Koçu, Başkan Vekili Ramazan Yılmaz, Sivas Gücü Belediyespor Başkanı Ahmet Polat ve az sayıda taraftar takip etti.

AHMET POLAT BAŞARILAR DİLEDİ

Sivas Gücü Belediyespor Başkanı Ahmet Polat, maç sonrası yaptığı açıklamasında, “Her iki takım açısından gerçekten seyir zevki  yüksek güzel bir müsabaka oldu. Temsilcimiz Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş takımını bu güzel galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Haftaya başlayacak olan ligde başarılar diliyorum” dedi.

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!