USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas Eski Başkan Yardımcısı "Akıllı Şehir"e Müdür Oldu!

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Akıllı Şehir Müdürlüğüne o ismi görevlendirdi.

Sivas Eski Başkan Yardımcısı "Akıllı Şehir"e Müdür Oldu!
30-09-2024 12:24
SİVAS
Google News

Elif ELMALI

 Doğan Ürgüp’ün Sivas Belediye Başkanlığı döneminde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hasan Çağlar, Sivas Belediyesi Akıllı Şehir Müdürü oldu.

Sivas Belediyesi Akıllı Şehir Müdürü Hasan Çağlar, müdürlük çalışanları Gökhan Polat ve Sefa Sarı ile birlikte Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Üyesi Onur Feridun Bozyiğit’i ziyaret ederek 9-10 Ekim tarihlerinde yapılacak olan “Akıllı Şehirler Yolunda Sivas” çalıştayına davet etti.

HASAN ÇAĞLAR KİMDİR?

1967 yılında Sivas’ta doğdu. Türkiye genelinde günlük olarak yayınlanan Gündüz Gazetesinin Sivas Temsilciliği ile basın sektörüne giren Hasan ÇAĞLAR, Sivas’ın ilk kurulan radyosu Sancak FM’de görev yaptı. 

Sipas TV Haber Merkezinde muhabirliğin ardından SRT Haber Müdürlüğü görevinde bulundu. NTV Sivas İl Temsilciliğini de uzun yıllar sürdüren ÇAĞLAR son olarak YENİÜLKE Gazetesinin haber müdürlüğüne getirildi.

2003 yılında Sivas Adliyesinde göreve başlayan ÇAĞLAR, 2005 yılında kurulan Sivas Adliyesi Bilgi İşlem Müdürlüğünde Bilgi İşlem Şefi olarak görev yaptı.

Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olan ÇAĞLAR, lisans eğitimine Açık öğretim Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde devam etmektedir. Çağlar evli ve üç çocuk babasıdır.


Editor : Elif Elmalı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!