Sivas İl Genel Meclisi üyesinden çocuk doktoru tepkisi!

Şarkışla İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Tamer, ilçeye acilen bir çocuk doktoru atanmasını istedi.

Sivas İl Genel Meclisi üyesinden çocuk doktoru tepkisi!

Şarkışla İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Tamer, ilçe hastanesinde yaşanan çocuk doktoru sorununa bir an evvel çözüm bulunmasını istedi.

Sivas İl Genel Meclisi üyesinden çocuk doktoru tepkisi!

Şarkışla Devlet Hastanesinde çocuk doktoru olmaması hasebiyle ekonomik durumu iyi olanların özel hastaneye gittiğini belirten Tamer, diğer vatandaşların ise büyük mağduriyet yaşadığını söyledi.

ÇOCUK DOKTORUMUZ YOK

Siyasilere seslenen Tamer, “Hepsi birbirinden kıymetli ve değerli Sivas’ımızın milletvekilleri, Sağlık Bakanım, Cumhurbaşkanım devletimizin büyükleri aylardır Sivas’ın en büyük ilçesi olan Şarkışla ilçemizde hastalıkların en yoğun olduğu dönemde ve hastaların büyük bölümü çocukların olduğu bir ortamda Şarkışla Devlet Hastanemizde üzülerek söylüyorum ki çocuk doktorumuz yok. Durumları yerinde olanlar özele gidiyor lakin Şarkışla Devlet Hastanesini kullanan Altınyayla ilçemiz ve köyleri Gemerek ilçemizin bir bölümü ve Şarkışla ve köyleri ile birlikte yaklaşık 70 bin kişiye hizmet veren Şarkışla Devlet Hastanemize çocuk hastalıkları bölümü için ivedi en az 1 uzman doktor ihtiyacımız vardır. Siz devlet büyüklerimizin bu konuyu çözüme kavuşturacağınıza inancımız ve güvenimiz tamdır” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ