USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas İl Milli Eğitim'de Şok Değişiklik!

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde bugün mesai bitimiyle birlikte 4 Müdür Yardımcısı görevden alınırken, 4 yeni Müdür Yardımcısının ataması yapıldı.

Sivas İl Milli Eğitim'de Şok Değişiklik!
08-07-2024 18:05
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sıcak saatler yaşanıyor. Bugün mesai bitmeden Milli Eğitim Müdür Yardımcılarında değişiklik yaşandı.

Zaman zaman kamuoyuna yansıyan haberlerle gündemdeki yerini koruyan Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yeni atamalar yapıldı. Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Dursun Yıldırım, Halil Kurt, Ahmet Sevim ve Birol Elmacıoğlu'nun görevine son verilirken, yerlerine ise Nuh Yılmaz, Ahmet Turan Ulutaş, Hüseyin Özcan ve İbrahim Demir'in ataması yapıldı.


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ali
Ali 3 ay önce
Çok açık birileri kendi ekibini getirmiş. Eğitimi düşünen yok. Kim başarılı kim başarısız kimsenin umurunda değil. önemli olan sizden bizden meselesi...
Sivassız
Sivassız 3 ay önce
Ahmet Sevim gibi işinin ehli, beytül malın bekçisi bir müslümanı nasıl olur da görevden alırsınız? Sivas böyle bir değeri yetiştirmiş ama kıymetini bilen yok. Balık bilmezse Halik bilir.
muzaffer
muzaffer 3 ay önce
yeter birazda başka bir bekçi müslüman beklesin beytül malı. yoruldular dinlensinler. memlekette müslüman çok. fazla düşünmeyin siz.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!