Sivas İl Protokolünden Gazilere Anlamlı Ziyaret

Sivas İl Protokolünden Gazilere Anlamlı Ziyaret
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Adem Uzun ve protokol üyeleri 19 Eylül Gaziler Günü’nde kahraman gaziler unutulmadı.

❝Şehit Nurlanmış, Gazi Onurlanmış Askerdir❞

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun ve il protokolü, '19 Eylül Gaziler Günü' nedeniyle Muharip Gazi Hüseyin Erdoğan ve Gazi Şaban Erol'u hanelerinde ziyaret etti.

Gaziler ve aileleri ile sohbet eden Vali Şimşek, sağlıklı ömür temenni ederek günlerini kutladı.

548214701-1279262190909932-4023905124596858535-n.jpg

Gazilerle sohbet ederek millet adına şükran ve minnet duygularını ileten Başkan Adem Uzun ise kendisinin de bir gazi çocuğu olduğunu belirterek, “Bu topraklarda özgür ve huzurlu bir şekilde yaşıyorsak, bunu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz” dedi.

Başkan Uzun, gazilerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, 19 Eylül’ün gaziler için bir onur günü olduğunu ifade etti.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.