![Sivas'ın Karla Mücadele Sınavı Sürüyor!](https://www.sivasirade.com/files/uploads/news/default/sivas-in-karla-mucadele-sinavi-suruyor-330414.webp)
Gürün Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçede yaşanan kar yağışı, yoğun tipi ve buzlanmaya karşılık çalışmalarına tam gaz devam ediyor.
Ekiplerin araç trafiğinin aksamaması ve herhangi bir kazanın meydana gelmemesi için tüm mahallelerde, yollarda aralıksız çalıştığını belirten İlçe Belediye Başkanı Nami Çiftçi, “Belediye olarak karla mücadelede başarılı sınav veriyoruz. Tüm ekiplerimizle yoğun rüzgâra karşılık zor şartlarda çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Mahallelerimizde tuzlama çalışmalarımız sürerken D-300 karayolu üzerinde yolda kalan, kayan araçlarımıza da süratle müdahale ediyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımıza hizmet etmek için 7/24 fedakârca çalışan personelimi kutluyorum” açıklamasında bulundu.
Editor : Adem Sabit NALBANT