USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Sivas'ta 2 Gün Süren Muhteşem Sanat Festivali!

Sivas'ın Zara ilçesinde 27. Şerefiye Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirildi. Festivalde konuşan Kaymakam Vekili Yusuf Kaan Kırık, “Bu festival, sadece kültür ve sanatın buluşma noktası değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, geçmişimizi yad edip geleceğe umutla baktığımız bir etkinliktir” dedi.

Sivas'ta 2 Gün Süren Muhteşem Sanat Festivali!
04-08-2024 11:47
SİVAS
Google News

Bilal HASDEMİR

Sivas'ın Zara ilçesinde 27. Şerefiye Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirildi. Festival yürüyüşü ile başlayan etkinlik, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla devam etti.

Bölgede bulunan 28 köyün kortej oluşturarak bayrak ve flamalarla festival alanına giriş yaptığı şenlikte, festival ağalığı seçimi gerçekleştirildi. İki gün süren festivalde sanatçılar konser verdi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ PEKİŞİYOR

Festivale katılan Zara Kaymakam Vekili Yusuf Kaan Kırık, festivalin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Zara Şerefiye'nin kültürel ve sanatsal mirasının önemine değinerek, "Bu festival, sadece kültür ve sanatın buluşma noktası değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, geçmişimizi yad edip geleceğe umutla baktığımız bir etkinliktir. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!