USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Sivas'ta AK Parti'de "Kral Çıplak" Diyen Biri Çıktı!

Zara eski Belediye Başkanı Sayit Ahmet Pala, hafta sonu gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında 31 Mart yerel seçimlerinde alınan hezimetin masaya yatırılmasını istedi. Talebine karşılık bulamayan Pala, divan toplantısının formata uygun yapılmadığını söyledi. Pala, İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ve ekibini işaret ederek “Sultan Şehre bir iyilik yapıp bayrağı başkalarına devretsin” dedi.

Sivas'ta AK Parti'de "Kral Çıplak" Diyen Biri Çıktı!
12-08-2024 12:45
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Zara eski Belediye Başkanı ve Sivas İl Genel Meclisi eski Üyesi Sayit Ahmet Pala,  hafta sonu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında yaşananlara ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

DİVAN TOPLANTISI FORMATA UYGUN YAPILMADI

Sivas’ta 31 Mart yerel seçimlerinde alınan ağır hezimetin masaya yatırılması gerektiğini hem Bakan Işıkhan’a hem de AK Parti Afyon Milletvekili ve Sivas Koordinatörü Halil Ürün’e ilettiğini ancak bu konunun üzerinin kapatıldığını öne süren Pala, divan toplantısının formata uygun yapılmadığını ifade ederek “Toplandık ve dağıldık” değerlendirmesinde bulundu.

VEKİLLER PARTİNİN ERİMESİNE GÖZ YUMUYOR

Pala, “Böyle bir il divan toplantısı olmaz.  31 Mart yerel seçimlerini kaybetme nedeni tartışılmadı.  Kimseyi konuşturmadılar, kimseye söz hakkı vermediler.  Divan toplantı formatına uyulmadı. Hem Sayın Bakanımızla hem de Halil Ürün’le partinin Sivas’taki durumuyla ilgili konuşmak istedim ancak karşılık bulamadım.  Ayrıca toplantıda eskilerden hiç kimse yoktu. Biz böyle mi bütünleşeceğiz! Herkesin elinde avucunda ne varsa dökmesi ve yüzleşilmesi lazım ama buna imkan vermiyorlar.  Vekiller de sessiz kalıyor ve partinin erimesine göz yumuyor.  Gemiyi karaya vurdular, halen de göreve devam ediyorlar. Sultan Şehre bir iyilik yapıp bayrağı başkalarına devretsinler” dedi.


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
..v
..v 2 ay önce
Başta bir kere Abdullah Güler gitmeli. Benim Sivas ta görmediğim kişi Sivas'ın vekili olamaz. Bu kadar net. İki Ahmet Kuzu gibi avanelerin Ak parti de ne işi var. Bir zamanlar meydanda essek gezdirenler Ak parti ile keselerini dolduruyor. Bunu sayın Cumhurbaşkanı bilmiyordur kesinlikle.
3. Vekil adaylarını Sivaslı kişiler seçmeli. Parti yönetimindekilerin aday gösterdiği kişiler değil.
hasan
hasan 2 ay önce
Pala her zaman doğruyu söyledi söylüyor ve söylemeye devam edecek.Parti siyasilerin elinde buz gibi hızla erimekte
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!