USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Sivas'ta Anne Adayları Sertifikalandı

Sivas Numune Hastanesi Gebe Okulunda eğitim sürecini başarıyla tamamlayan anne adayları düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Sivas'ta Anne Adayları  Sertifikalandı
12-10-2024 10:57
SİVAS
Google News

Bilal HASDEMİR

Sivas Numune Hastanesinde uzun süredir başarıyla devam eden Gebe Okulu, anne adaylarına yönelik bilgilendirici ve rehber niteliğindeki eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Gebe Okulu, gebelik sürecindeki anne adaylarına sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeleri, doğuma hazırlık yapmaları ve doğum sonrasındaki süreç hakkında bilinçlenmeleri amacıyla uzman eğitmenler tarafından verilen kapsamlı eğitim programları sunuyor.

Eğitim programlarında gebelik dönemi hakkında genel bilgiler, doğru beslenme ve gebelikte diyet, fiziksel aktiviteler ve egzersizler, emzirme eğitimi, doğum sonrası bakım ve lohusalık dönemi, bebek bakımı, psikolojik destek ve annelik hazırlığı gibi konular ele alınıyor. Alanında uzman doktorlar, ebe, hemşire, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapist tarafından sunulan bu eğitimler, anne adaylarının sorularını yanıtlamak ve bilinçli bir şekilde doğuma hazırlanmalarına destek olmak amacıyla hazırlanıyor.

Katılımcılar, teorik bilgilerin yanı sıra, pratik uygulamalar ve doğuma yönelik nefes egzersizleri gibi çeşitli aktivitelere de katılma fırsatı buluyor. Eğitmenler, anne adaylarının hamilelik sürecini daha keyifli, rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Gebe Okulunun sunduğu bu ücretsiz hizmetlerden yararlanmak isteyen anne adayları ve yakınları Numune Hastanesine başvurarak kayıt oluşturabilir.  

Gebe Okulunda eğitim sürecini başarıyla tamamlayan anne adayları düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!