USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Sivas’ta Eğitim Ne Durumda?

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Ortaöğretim Kurum Müdürleri Toplantısı Millî Eğitim Müdürü Necati Yener başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda  hayata geçirilmesi planlanan  proje ve çalışmalar ele alındı.

Sivas’ta Eğitim  Ne Durumda?
24-10-2024 09:18
SİVAS
Google News

Adem Sabit NALBANT 

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Ortaöğretim Kurum Müdürleri Toplantısı yapıldı.

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener başkanlığında müdürlüğün toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya il merkezindeki liselerin müdürleri katıldı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında yürütülen ve yürütülmesi planlanan proje ve çalışmalar da değerlendirildi.

Maarif Modeli öğretim programlarının etkin ve eksiksiz bir şekilde uygulanması konusunda tüm okul idarecilerinin gereken hassasiyeti göstermelerini isteyen Yener, bakanlıkça yayımlanan tüm genelge ve kılavuzların iyi anlaşılması ve uygulanması gerektiğinin de altını çizdi. Yener, destekleme ve yetiştirme kurslarının (DYK) devamlılığı ve öğrencilerin kurslardan verimli bir şekilde istifade etmesinin önemli olduğunu dile getirdi.

Okul güvenliği ve estetiği konularının da görüşüldüğü toplantıda; pansiyonların iş ve işlemleri, egzersiz çalışmaları, okul kantinlerinin kapasitelerinin artırılması ve aktif kullanılması, okul servisleri, akademik sınavlara (YKS) yönelik çalışmalar, öğrencilerin devam- devamsızlıklarının kontrol altında tutulması ve 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında uygulanacak proje/çalışmalar ele alındı.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
24.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!