USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Sivas'ta Gözler Abdullah Güler'e Çevrildi

Sivas'ta yıllardır yılan hikâyesine dönerek bir başlatılıp, bir kaldırılan İzmir – Sivas uçak seferlerin kalıcı olarak başlatılması isteniyor. Sivaslılar bu kapsamda büyük sorumluluğun AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler’e düştüğü ifade etti.

Sivas'ta Gözler Abdullah Güler'e Çevrildi
26-07-2024 12:58
SİVAS
Google News

Erdem TAHILLIOĞLU

Trabzon – Kocaeli direkt uçak seferleri akıllara İzmir – Sivas uçak seferlerini getirdi. Sivaslı nüfusunun yoğun olduğu İzmir seferleriyle ilgili Sivas kamuoyu en büyük sorumluluğun AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler’e düştüğü ifade ediliyor.

SİVASLI, GÜLER’DEN GİRİŞİM BEKLİYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun geçtiğimiz günlerde Trabzon ile Kocaeli arasında artan yolcu talebine karşılık vermek için direkt uçuşların başlayacağı müjdesini vermesi Trabzon bürokrasisinin ne kadar etkili olduğunu gözler önüne sererken, başta Abdullah Güler olmak üzere tüm siyasilerin ve STK temsilcilerinin taşın altına elini koyması bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda TSO Başkanı Zeki Özdemir ve Meclis Başkanı Osman Yıldırım uçak seferleriyle ilgili Ulaştırma Bakanı’na bir girişimde bulunsalar da karşılık bulmamıştı. Sivas halkının ve özellikle iş insanlarının büyük ihtiyaç duyduğu seferlerle ilgili en kısa zamanda somut adımlar atılması bekleniyor.

“EKONOMİK HAYATA CANLILIK KATACAK”

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Trabzon Havalimanı ile Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı arasından yapılacak bu uçuşların, özellikle bölgenin ekonomik gelişimine katkı sağlayacağını vurgulayarak, "Türkiye’nin doğusuyla batısını yakınlaştırmaya devam ediyoruz. Trabzon ve Kocaeli’ni kapı komşusu yaptığımız bu uygulama ile hem iki şehrin hem de çevre illerin nüfus hareketliliğinin esnekleşmesini sağlayarak ekonomilerine ve turizm potansiyellerine önemli katkılar sağlamış olacağız” ifadelerini kullanmıştı. Sivas kamuoyu aynı katkı için Bakan Uraloğlu’ndan destek bekliyor.


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ahat
Ahat 3 ay önce
Osman Poyraz Bakan yardımcısı bir yemekli toplantıda konuştuğumuzda sen o yönetim kurulu başkanı meclis başkanlığında bulunduğu yerde mecliste İzmir uçak seferlerinin olmayacağını zaten söylemişti Sivaslı vekillerinden Abdullah Güler başta olmak üzere böyle bir dertlerinin olduğunu düşünmüyorum
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!