USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta Kadın Cinayetlerine Dikkat Çektiler

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Suşehri Motosiklet Spor Kulübü (SUMOK) tarafından, son zamanlarda yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çekmek, kadın ve çocukların korunmasına farkındalık oluşturmak amacıyla motosiklet sürüş etkinliği düzenlendi.

Sivas'ta Kadın Cinayetlerine Dikkat Çektiler
13-10-2024 14:01
SİVAS
Google News

Suşehri Motosiklet Spor Kulübü üyeleri, kadına ve çocuğa yönelik yaşanan cinayetlere dikkat çekmek ve şiddete dur demek amacıyla sürüş etkinliği düzenledi. İlçe içerisinde tur atan üyeler kadına ve çocuğa karşı işlenen cinayetlere tepki gösterdi.

Suşehri Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Cabbar Yüzüak, "Toplumun temel yapı taşını oluşturan aile ve toplumdaki tüm fertlerin sevgi, saygı, huzur ve birlik içerisinde yaşamalarına önemli katkılar sunan kadınlarımız tarihimiz boyunca toplumsal hayatta her zaman sevgi ve saygı görerek önemli bir yere sahip olmuş ve yönetim kadrolarında önemli görevler üstlenmişlerdir. İslam dinimizde ve kadim kültürümüzde böylesine özel bir yer tutan, hayatımızın her döneminde bizlere sevgi ve hoşgörüyle destek olan kadınlarımız her zaman el üstünde tutulmayı sevgiyi ve saygıyı hak ediyorlar. Küresel bir sorun olan kadına ve çocuğa yönelik şiddet, kadının maddî ve manevî bütünlüğüne zarar vermesi nedeniyle ciddi bir halk sağlığı problemi olmasının yanı sıra, kadının toplumsal yaşamını etkilemesi nedeniyle de çok önemli bir sosyal problemdir" dedi. (DHA)


Editor : Demirören Haber Ajansı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!